FAQ


Hvorfor er der manglende forbindelse til IHC
  • Er 3rd party flaget krydset af i IHC Administrator under Lokal forbindelse. Dette kryds forsvinder når IHC controlleren opdateres med ny firmware?

  • Er IHC controller med firmware 2.7.220 skal forbindelsen fra Visility sættes til port 80 i angivelsen af ip adresse under IHC service opsætningen?

  • Forkert IP adresse, IP port, Brugernavn eller Password?

Kan jeg opdatere et ældre DashBoard til ny firmware med Visility Mobile?

De ændre DashBoards med hardware version 2.0 kan godt opdateres, men ikke den første version 1.0. Du skal være opmærksom på at den meget nye funktionalitet betyder at de gamle DashBoards bliver presset og vil ikke kunne køre med store installationer. Kontakt Visility for mere info eller se vejledning under downloads.

Kan jeg opdatere et ældre DashBoard til det nye DashBoard?

Ja, men desværre passer de ikke helt i den ældre vægdåse. Men ingen kunder har fortrudt at opdatere da den nye skærm er væsentlig kraftigere, flottere skærm og bedre betjening. Kontakt Visility for mere info.

Hvad er forskellen på Visility DashBoard og Visility HSB?

Visility DashBoard har også en skærm men kan derudover det samme som Visility HSB. Dvs. der er også App betjeningsmulighed med Visility DashBoard. Brugerfladen på App er ikke den samme som på skærmen.